Napelem rendszerek telepítése teljes körű ügyintézéssel

Napelem rendszerek telepítése teljes körű szolgáltatással szakértői helyszíni felméréstől a beépítésig.
Solared

HELYSZÍNI FELMÉRÉS​

Amennyiben Ön elhatározta magát, hogy szeretne napelemes rendszert, akkor a következő lépcső a helyszíni felmérés.

Miért fontos?

Helyszíni felmérés során az ingatlan olyan információira van szükségünk, melyek elengedhetetlenek a személyre szabott tervhez és árajánlathoz. Minden ingtatlan/épület/telek különbözik a többitől, nincs ugyanolyan eset, nincs két pontosan egyező megoldás.

A helyszíni felmérés során begyűjtjük a telepítéshez szükséges összes fontos információt, és felmérjük a helyszín esetleges kihívásait: nem megfelelő tetőszerkezet, árnyékolás. Ezek olyan helyzetek, melyekre találunk megoldást.

A személyes találkozó során Ön is képet szakértő hozzáállásunkról, precizitásunkról és megoldás-központú attitűdünkről.

ÁRAJÁNLAT

A begyűjtött információk és igények alapján Cégünk pontos ajánlattal tud szolgálni. Igény szerint több variációban is elkészítjük az Ön részére az ajánlatunkat.

MIT TARTALMAZ AZ ÁRAJÁNLAT?

Az árajánlat minden olyan költséget tartalmaz, amely a napelem rendszer beszerzéséhez, megtervezéséhez, engedélyeztetéséhez, kivitelezéséhez és beüzemeléséhez szükséges. Tételes árajánlatot küldünk, amelyen pontosan látod, miért mennyit fizetsz.

Rejtett költségek?

Nálunk nincsenek rejtett költségek. A tanácsadás és helyszíni felmérés során feltárunk minden, az árazás szempontjából fontos tényezőt, így a kész árajánlat minden költséget tartalmaz.

TERVEZÉS

A napelemes rendszer teljes tervezését cégünk végzi, ami elengedhetetlen a megfelelő rendszer kivitelezéséhez. A tervezés folyamán a begyűjtött információk segítségével alkotjuk meg a telepíteni kívánt rendszert. Ennek főbb elemei: a kiváltani kívánt energiafogyasztás mértéke, a tető tájolás, szerkezete és dőlésszöge. A napelempanelek egyenáramot állítanak elő, ezt az áramot át kell alakítani váltóáramra, hogy a háztartás fel tudja használni. Ezt a feladatot a rendszer invertere látja el, mely kiválasztásához szakmai segítséget nyújtunk. A megfelelő tervezés lényegesen megkönnyíti és ezáltal megrövidíti a kivitelezés idejét.

SZOLGÁLTATÓI ÜGYINTÉZÉS

Cégünk országszerte vállal megbízásokat és az ehhez kapcsolódó teljeskörű szolgáltatói ügyintézést. Az ügyintézés menete több részből áll, melynek lépcsőfokait egyesével kell megugrani, de ezzel Önnek nem kell törődnie, a szolgáltatásunk egyik alapja, hogy az ügyintézést mi visszük végig. Ehhez nem kell mást tennie, mint egy meghatalmazást kitöltenie, hogy levehessük az Ön válláról a sok papírmunkával járó plusz munkát.

KIVITELEZÉS

Cégünk a kivitelezést A-tól Z-ig vállalja, tapasztalt kivitelező csapatunk a rendelkezésre álló tervek alapján feltelepítik a kívánt rendszert. Mennyi időt vesz igénybe? Ez sok mindentől függ, milyen az ingatlan állapota, milyenek az időjárási viszonyok, milyen extra kérései vannak az ügyfélnek és hogy naponta mennyi idő áll a csapatunk rendelkezésére, sok esetben csak munka után tud fogadni az ügyfél, ez esetben több napot vesz igénybe a szerelés. Átlagosan egy 4-6 kW-os rendszer telepítési ideje 2-4 nap. Mennyire rongálódik meg a tetőszerkezet? Törekszünk arra, hogy amilyen állapotban találtuk a tetőt, legalább olyan állapotban hagyjuk ott. Természetesen a tetőn végzett munkák során a lábak alatt megrongálódhat néhány cserép, ezek cseréjéről mi gondoskodunk.

BEÜZEMELÉS

A gyártó által a termékhez kínált garancia mellé kiköti, hogy csak képzett szakember végezheti el a beüzemelést, más esetben a garancia nem érvényes az adott rendszerre. A szakszerű beüzemelésben cégünk kivitelező csapata segít. A beüzemelést követően a felhasználónak már csak az a dolga, hogy élvezze a rendszer adta előnyöket. A rendszer kezeléséről munkatársaink az átadáskor oktatást tartanak.