Napelem rendszerek

Napelemes rendszerek teljeskörű kivitelezése egy helyen. Minőségi termékekkel dolgozunk elfogadható áron!

SOLARED

Mindenki számára elérhető kifogyhatatlan

energiaforrás

1800-2000 órát süt a nap

Magyarországon

MEGÉRI NAPELEMET TELEPÍTENI?

Akár a környezetvédelmi szempontokat, akár a havi kiadásokat nézzük, mindenképpen megéri napelemet installálni. Egy 3-4 kW teljesítményű napelem bőven kiszolgálhatja egy családi ház fogyasztását. Tehát mindenképpen kifizetődő /a napelem rendszer adottságaitól és a tulajdonos igényeitől függően körülbelül 8-10 év alatt teljesen visszahozza az árát/.

MILYEN ELŐNYEI VANNAK EGY NAPELEM RENDSZERNEK?

Az első előny a listán, hogy egy napelem rendszer használatával megóvható a környezet. A második, hogy a napelem jól tűri a szélsőséges időjárási viszonyokat, magas fokú időtállóság jellemzi. A harmadik, hogy lényegében csak a napelem telepítése jár költséggel /ritkán kell karbantartani, javítani/. És végül, de nem utolsósorban, hogy napelemmel nemcsak egy lakás vagy egy családi ház látható el elegendő energiával, hanem egyéb terület is /pl. garázs, szerelőműhely/, hogy napelemmel nemcsak egy lakás vagy egy családi ház látható el elegendő energiával, hanem egy elektromos autó töltése is lehetséges napelemes rendszer segítségével.

MITŐL OLYAN HATÉKONY EGY NAPELEM?

A napelem gyártás során szilíciumot használnak, biztosítva ezzel a solar modulok jó energia-vezetőképességét. Napelemmel gyorsan és biztonságosan juthatunk napenergiához, amit a hozzá csatlakoztatott inverternek köszönhetően akár azonnal fel is használhatunk /az egyenáramból váltóáram lesz/. És ami szintén a napelem mellett szól, hogy az akkumulátor megőrzi az energiafelesleget, amit később, az arra alkalmas időpontban felhasználhatunk.

HOVA ÉRDEMES NAPELEMET TELEPÍTENI?

A napelem rendszer tervezése és kivitelezése során odafigyelünk arra, hogy pontosan annyi napelemet telepítsünk a szóban forgó területre, amennyire szükség van. És oda, ahol a héjazaton állandó napsütés éri a napelem modulokat az őszi és a téli időszakban is

MEKKORA NAPELEMES RENDSZERT CÉLSZERŰ TELEPÍTENI?

A méretek tekintetében következtethetünk a meglévő villanyszámlákból, de a legjobb döntést akkor hozhatjuk meg, ha egy teljes évi fogyasztást nézünk. Így megtudhatjuk, mekkora napelem panelre lesz szükség, hogy kitermeljük a megfelelő mennyiségű áramot.

MILYEN KARBANTARTÁST IGÉNYEL EGY NAPELEMES RENDSZER?

A napelem működését maximum a por, a falevelek és egy kiadós esőzés befolyásolhatja, de ez nem jellemző. Ha mégis rendszertelenül működne, akkor érdemes mielőbb ellenőrizni a napelemes rendszert, mindenképpen érdemes szakemberhez fordulni!

MILYEN GARANCIA JÁR A NAPELEMRE?

A napelem jótállását mindig az adott gyártó határozza meg, így lehetnek eltérések. A mi kínálatunkban 10-25 év termékgaranciás, illetve 25 év teljesítménygaranciás napelemek találhatók. Egyes esetekben lehetőség van a plusz garancia vásárlásra is.