Inverterek

SOLARED

Huawei inverterek

A világ egyik legnagyobb invertergyártója, névjegyét már több területen letett a Huawei, nincs ez másképp az inverterek területén sem. Széles termékpalettájuknak köszönhetően megoldást kínálnak minden helyzetre, legyen szó energiatárolásról avagy optimalizálásról.

2kW-tól egészen a 100kW-os teljesítményig megtalálható inverter a Huawei-nél, lakossági oldalon a a háromfázisú M1 modellekre már csatlakoztatható a Huawei saját, gyári akkumulátora, amivel a megtermelt energiát tárolhatjuk és felhasználhatjuk, ha arra szükségünk van.

Solplanet

A Solplanet fotovoltaikus inverterek gyártásával foglalkozik, mellyel célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a napenergiát könnyen telepíthető, megbízható és felhasználóbarát termékein keresztül.

A Solplanet az AISWEI márkája, a vállalat 2009 óta gyárt invertereket. A korábban az SMA kínai leányvállalataként is ismert AISWEI kiváló minőségű és megbízható termékeket gyárt olyan neves márkák számára, mint az SMA és a Zeversolar.

A gyártó inverterei megfelelnek a magas nemzetközi minőségi előírásoknak.

Deye inverterek

A 2007-ben alapított Deye élenjár a hibrid inverterek fejlesztésében és gyártásában. Ennek köszönhetően az utóbbi időben ugrásszerűen megnőtt a kereslet hazánkban a Deye megoldásaira. A gyártó nem csak invertert kínál számunkra, hanem akkumulátort is, amellyel az energiatárolás könnyen és költséghatékonyan megoldott. Miben különleges a Deye:

  • 48V alacsony feszültségű akkumulátor csatlakoztatható
  • Testreszabható működés (akkumulátor, szélerőmű, aggregátor)
  • Max. 240A töltő/kisütési áram
  • Akár 10db inverter köthető párhuzamosan
  • Képes kezelni a fáziasszimetriát

FRONIUS INTERNATIONAL

A Fronius International egy osztrák cég, melynek több mint 3,800 alkalmazottja van világszerte és több mint 1200 szabadalommal rendelkezik. Több mint 60 országban képviselteti magát.

SOLAREDGE

Egy inverter, mely megoldást nyújt a felmerülő problémákra, legyen szó a napelem árnyékolásáról, több tájolásról vagy különböző modulok használatáról. A rendszer rugalmas és bővíthető lesz a jövőben is. A SolarEdge inverternek köszönhetően egy okos napelemes rendszer tulajdonosaivá válunk. A SolarEdge megoldás más elven működik, mint egy hagyományos inverter, ugyanis minden egyes napelem panelre felkerül egy teljesítmény optimalizáló, amely segítségével az összes panelből kihozhatjuk a maximumot.

A SolarEdge invertereket teljesítmény optimalizálás céljából fejlesztették ki, Magas, 97,6 %-os hatásfokkal rendelkeznek, könnyen telepíthető bel- és kültérre egyaránt, 12 év gyártói garanciával. Távfelügyelet lehetséges Ethernet vagy Wifiport segítségével.

A Solaredge rendszerek kínálata folyamatosan bővül, megtalálható rövid sztringes verzió, akkumulátorkompatibilis inverter is a kínálatukban. A rendszer kiegészíthetjük a Solaredge saját gyártású autótöltőjével is akár!