Fontos: A VP11 termékcsalád már csak ErP Ready csomagban kapható, falra nem szerelhető, az árak a tartólábakat tartalmazzák!

Az ADAX VP11 termékcsalád a gyártótól megszokott megbízhatóságon és hatékony működésen felül ízléses formavilágot kapott. A sorozat legfőbb jellemző a megemelt panelmagasság és csökkentett panelszélesség, ez által alkalmas lehet olyan helyeken is, ahol szűkösebb a helykínálat, remek alternatív opciót nyújt olyan helyeken, ahol társai a méretből kifolyólag nem felelnek meg.
A KT termékcsalád 42 cm-es magassággal és 4 fűtőteljesítménnyel rendelhető. A mechanikus termosztáton 3 paramétert állíthatunk be: minimum, maximum és comfort hőmérséklet, tehát nem tesz lehetővé pontos hőfokbeállítást. A KT panelek ajánlottak olyan helyiségekbe, ahol csak időszakos időt töltünk, ilyen például a műhely és a garázs.
Elérhető 500-2000 W teljesítményig.

A KET termékcsalád a KT sorozathoz hasonlóan 42 cm-es magassággal érhető el 4 teljesítményszinten. Az elektronikus termosztátnak köszönhetően pontosan beállíthatjuk a kívánt hőfokot. Javasolt szobákba (gyerek szobába is), nappaliba, közlekedőkbe, étkezőbe stb..
Elérhető 500-2000 W teljesítményig.