Fontos: A VP10 termékcsalád már csak ErP Ready csomagban kapható, falra nem szerelhető, az árak a tartólábakat tartalmazzák!

Az Adax VP10 sorozata hazánkban a legelterjedtebb fűtőtestek közé tartozik. Stílusos, megbízható és remek ár/érték arányának köszönhető ideális választás lehet otthonába. Konvekciós elven fűti fel a levegőt, a legnagyobb hatásfokot ablak alatt elhelyezve éri el.
További előnye, hogy bármilyen helyiségben használható, viszont vizes helyiségekben nem alkalmazható!
Telepíthető teljes fűtőrendszer kialakításához, de kiegészítő fűtésnek is remek.
A gazdasági szempotokat figyelembe véve rendkívül költséghatékony, köszönhetően az elektronikusan (KET) vagy mechanikusan (KT) vezérelhető termosztátnak, illetve annak, hogy nem izzószállal, hanem egy speciális fűtőbetéttel van szerelve, aminek köszönhetően kevesebb áramot fogyaszt.

A KT termékcsalád 29,5 cm-es magassággal és 4 fűtőteljesítménnyel rendelhető. A mechanikus termosztáton 3 paramétert állíthatunk be: minimum, maximum és comfort hőmérséklet, tehát nem tesz lehetővé pontos hőfokbeállítást. A KT panelek ajánlottak olyan helyiségekbe, ahol csak időszakos időt töltünk, ilyen például a műhely és a garázs.
A KET termékcsalád a KT sorozathoz hasonlóan 29,5 cm-es magassággal érhető el 4 teljesítményszinten. Az elektronikus termosztátnak köszönhetően pontosan beállíthatjuk a kívánt hőfokot. Javasolt szobákba (gyerek szobába is), nappaliba, közlekedőkbe, étkezőbe stb..